DM finalen for Sidevogn og Quad

Arne Simonsen og Frank Pantmann blev Danmarksmestre efter 2 flotte heatsejre i Børkop med sidevognen og Jes Tinggård løb med laurbærene i Quadklassen.

Og Team Sneglefart blev kørt agterud af de lokale, hvilken gæstfrihed !!!. Banen er dæl'me noget hård, efter Quad'erne var nogle af svingene sorte af dækstreger !!!!!  ikke just vores livret, men vi hang da nogenlunde i, hmmm 1.heat, Lars H kommer afsted som 3'er og kan næsten se en lille pokal, da der efter et par omgange, er langt ned til 4'eren. Pludselig kommer en Kawa ræsende bagved og da placeringen skal forsvares, bremses 610'eren istå, æv æv, det blev da til en 4. plads. Ronni forlader startsvinget som 5'er, med en aldrene Fynbo i hælene. Den gamle æder sig langsomt ind på Ronni og går forbi kort før mål, så 6. pladsen er en realitet. 2. heat er næsten en gentagelse, Ronni kæmper igen en lang og sej kamp med den gamle Fynbo, lader ham komme forbi kort før mål og igen nr. 6. Lars H holder 4. pladsen fra bommen og til det ternede flag, ham på Kawa'en fik en rigtig god start dennegang, meeen han blev fulgt til målstregen, kun 20 meter foran. Nr. 1 i begge heat blev Ronny H... fra RH Cross, toeren var Flemming Hermansen, treer Bo Kristensen, alle tre fra Børkop og de udnyttede hjemmebanefordelen på den rigtige måde. Lars H blev 4'er, Torben Pedersen BMCK blev 5'er og Ronni tog 6. pladsen. Vi var 6 kørere............

Sidevognsklassen, en meget facinerende form for motorsport, her kan man da tale om sammenarbejde. Arne/Frank var i begge heat, fra bommen til flaget, i førerposition, kun truet de første omgange af et par Svenskere på 16 og 17 år, et noget usædvanligt syn, da de fleste Sidevognskørere er omkring middelaldren. Omgang efter omgang, øgede de forspringet og kørte i mål som værdige mestre. Svenskerne kunne ikke, selv med 2 andenpladser, fravriste Niels Henrik/Jens' sølvmedalje og måtte nøjes med bronze. Man må sige at de der Svenskere går op i sporten, de var klar med div. båthorn, flag, raketter og kanonslag og var meget festlige.........

Vi har desværre ikke noget fra Quadklassen, da vi skulle køre efter dem, men Jes Tinggård kørte med den rigtige taktik og vandt guldet med 1 points forspring.